Raliul Sibiului UniCredit Leasing 2017 – Triumful unei frumoase echipe


Dan Gîrtofan și Tudor Mârza au dominat parcursul sibian, Bogdan Marișca și Carmen Poenaru au celebrat titlul național absolut, iar Valentin Porcișteanu și Dan Dobre au fost aplaudați la scenă deschisă pentru victoria de la superspeciala urbană. Alți 71 de concurenți s-au prezentat la finala sezonului și au avut parte de condiții optime de securitate pentru buna desfășurare a etapei.

Tot acest spectacol motorizat n-ar fi fost posibil fără efortul susținut al echipei de organizare ce a răsuflat ușurată în momentul încheierii unui concurs lipsit de incidente însemnate, în pofida capriciilor vremii. Marele pariu al clubului sportiv ”Aria pentru Sport” în colaborare cu AMC Racing, club patronat de Mihai Leu, a fost să propună cinci probe speciale noi în județul Sibiu, pe trasee împrumutate de la clasicul Raliu al Dunării.

Spectatorii au fost alături de sportivi, atât la momentele desfășurate în oraș (startul festiv, superspeciala și festivitatea de premiere), cât și pe probele din județ. Totodată, transmisiile live pe facebook au depășit 10.000 de vizualizări, la care se adaugă alți 3.000 care au urmărit superspeciala și premierea pe site-ul livestream.com. 80% dintre accesări au venit din România, restul fiind din alte 60 de țări și 369 de orașe din Germania, Franța, Italia, Rusia, Bulgaria, Moldova sau chiar Statele Unite. Acțiunea de pe probe a fost ilustrată prin fotografii (30.000 de vizualizări în două zile) și montaje video (20.000 de vizualizări).

Suportul logistic al raliului a fost asigurat de 13 mașini de tractări și 13 ambulanțe cu medic, iar la buna desfășurare a probelor au vegheat 22 de jandarmi și 52 de oameni de pază din partea partenerului Ordis. Flota de mașini oficiale a fost oferită în acest an de către Autoklass.

Mulțumirile speciale ale organizatorilor sunt adresate inimoasei echipe de 158 de voluntari, dintre care 27 au contribuit la succesul superspecialei urbane. Aceștia au avut îndatoriri dintre cele mai diverse și au descoperit câtă muncă stă în spatele unui asemenea eveniment. În pofida efortului depus și a vremii nefaste, voluntarii au contribuit benevol și la o masă rotundă, în care feedback-ul oferit de aceștia a fost apreciat de organizatori în vederea concursului de anul viitor.

Încheiem campania mediatică dedicată Raliului Sibiului UniCredit Leasing 2017 adresând mulțumiri tuturor jurnaliștilor care au transmis mesajul către public. Ne vedem în 2018 cu noi surprize la Sibiu!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.