Renee Gracie, de la V8 Supercars la filme porno


Presa de la Antipozi relatează că australianca în vârstă de 25 de ani Renee Gracie este protagonista unei schimbări de carieră mai puțin obișnuită. După ce a pilotat în V8 Supercars, principalul campionat auto din Australia, Gracie a devenit actriță în filme pentru adulți.

Născută pe 5 ianuarie 1995 într-o suburbie a orașului Brisbane, Renee Gracie s-a făcut remarcată în competiții de karting în adolescență, apoi la vârsta de 18 ani a trecut la volanul mașinilor de curse pe circuit. În 2013 și 2014 a parcurs două stagiuni complete în campionatul australian monomarcă Porsche Carrera Cup, încheind cel de-al doilea sezon pe locul 15 în clasamentul general.

În octombrie 2015, Renee Gracie a luat startul în cursa de anduranță Bathurst 1000, pe circuitul Mount Panorama, rundă specială în V8 Supercars, după ce la începutul acelui sezon își făcuse debutul în campionatul de suport Super2. Relativ necunoscută în afara Australiei la acea dată, Gracie a format un echipaj feminin cu elvețianca Simona de Silvestro, celebră la nivel internațional ca pilot IndyCar și prin afilierea ei cu echipa de Formula 1 Sauber.

Renee Gracie - Simona de Silvestro

Renee Gracie și Simona de Silvestro în 2015

La volanul unui bolid Ford FG X Falcon aliniat de echipa Prodrive Racing Australia, echipajul feminin a terminat Bathurst 1000 pe locul 21, cu 40 de tururi în urma câștigătorilor. Mașina celor două amazoane a necesitat reparații serioase în timpul cursei, după ce Gracie a ieșit în decor în turul 15 și a avariat-o.

Experiența de la Bathurst 1000 a fost repetată în 2016, tot alături de Simona de Silvestro, însă de această dată la volanul unui Nissan Altima L33 preparat de echipa oficială Nissan Motorsport. Cursa a decurs în condiții mult mai bune pentru Renee Gracie și coechipiera ei din Elveția, reușind să treacă linia de finiș pe poziția 14, la numai două tururi în urma echipajului învingător și în fața câștigătorilor din anul precedent.

Sezonul 2017 a început cu o schimbare de echipă și de mașină de concurs pentru Gracie, care a trecut la volanul unui Holden VF Commodore în campionatul Super2 în care concura din 2015. Deși a egalat în două rânduri cel mai bun rezultat personal (locul 12) pe circuitele stradale Adelaide și Townsville, bugetul nu i-a permis să încheie stagiunea, așa încât echipa Dragon a înlocuit-o cu un alt pilot pentru ultimele 3 etape.

De atunci a părăsit lumea sporturilor cu motor, lucrând la un atelier auto pentru a se întreține. Și-a transformat corpul cu ajutorul tatuajelor și măririi chirurgicale a sânilor, iar din 2019 este prezentă pe platforma online OnlyFans, unde postează conținut sexual explicit (foto și video) contra cost pentru public. Renee Gracie Povestește că a pierdut pasiunea pentru viteză și că nu a câștigat bani din cariera de pilot, în schimb încasează nu mai puțin de 25.000 de dolari australieni din filmele pentru care fanii ei plătesc ca să le vizualizeze.

Pagina ei de Instagram renee_gracie, prin intermediul căreia se promovează, arată de ce fosta sportivă are atât de mult succes ca model de filme pentru adulți.

Foto: Instagram

Alte articole pe aceeași temă :
Rally Girl: Inessa Tushkanova din Playboy în ERC (25.01.2014)

Mike Hiss – pilotul care a pozat nud în revista „Playgirl” (02.10.2012)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.